Reiniging Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
  • COVID-19: de ozonmachine is autonoom en desinfecteert de auto in 10 minuten. Door middel van een uniek proces van voertuigdesinfectie met ozon (zuigt zuurstof aan en verdrijft trioxygen), een proces dat bacteriën en virussen, waaronder het coronavirus, elimineert.

  • Deze extractorinjector heeft een recuperatietank van 37 liter en een reinigingsmiddeltank van 11 L. Compact en zeer mobiel, het is het ideale apparaat voor het reinigen van autostoelen en tapijtvloeren.

  • Professionele extractorinjector uitgerust met een 30 L-detergenttank, twee By Pass Double Turbine-motoren. Dit zorgt voor een grote zuigkracht en maakt een zeer snelle droging van gereinigde oppervlakken mogelijk.

  • Deze robuuste en krachtige stofzuiger is gemonteerd op een stevige trolley en heeft een 62L reservoir en 2 BY-Pass Double Turbine-motoren. Het filter is antimicrobieel behandeld om de proliferatie van bacteriën te voorkomen.

  • De 3 zuigmotoren bieden een uitzonderlijk vermogen aan de stofzuiger met prolypropyleen reservoir. Geschikt voor alle sectoren (gebouw, industrie, automobiel, enz.). Het filter is antimicrobieel behandeld om de proliferatie van bacteriën te voorkomen.

Toont 1 - 5 van de 5 items