• Deze professionele curatieve reiniger is bestemd voor de decontaminatie van lucht en oppervlakken.

 • CE label en voldoet aan EN149:2001+A1:2009 Bescherming voor mond en neus met vouw en plooibaar neusstuk Beperkte hoeveelheid, zolang de voorraad strekt Verkocht per 100stuk (2 dozen met 50 stuks)

 • Voor handen desinfectie Met voetbediening Geschikt voor flessen tot 110mm breed en Ø 105mm Bestelbaar in kleur naar wens Hoogte: 100cm x Breedte 12 x 12cm, voetstuk 30 x 30cm Optie : personalisatie - 25€ex btw Levering gratis Levertermijn : 15 dagen

 • van transparant kunstof hoofdband van flexibele polypropyleen met elastiek Vizier in hoogte verstelbaar extreem licht en nauwelijks merkbaar kan ook worden gebruikt door brildragers Kleur :Transparant Verkocht per 10 stuks Levertermijn : 7 dagen Transport GRATIS

 • Levering in heel Europa

  Tijdens uw bestelling online zijn wij niet in staat u direct de exacte transportkosten door te geven. Na validatie van uw web-bestelling, ontvangt u via email een prijsofferte van uw bestelling met de exacte transportkosten. Het accepteren van deze prijsofferte zal het bewijs van aankoop zijn.

 • Bel ons voor al uw vragen

  Meer informatie nodig? Wij beantwoorden uw vragen in het Frans, Nederlands, Duits of Engels.

 • Geen online betaling

  U kunt uw bestelling plaatsen in alle vertrouwen. Na acceptatie van de definitieve prijsofferte kunt u betalen per bankoverschrift.

Meer dan 1000 referenties online

Bij Ciscar vindt u HET product dat u nodig heeft!

Door onze goede kennis van de Autobranche bieden wij producten en diensten aan die overeenkomen met de aanvragen van onze klanten.

Relevante producten, een persoonlijke benadering van onze klanten, en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn onze sterke punten.

U zoekt een bijzonder product? Laat het ons weten en wij zoeken voor u. Door het bespreken van uw problemen en een gezamenlijke oplossing groeien we beiden.

Tot snel voor uw eerste online bestelling!